1997 -2021

Ο Μύθος Ταβέρνα

Ελληνικές παραδοσιακές συνταγές από όλη τη Ελλάδα.

Μύθος

κοντά σας από το 1997

Ομορφος χωρος με ωραιο φαγητό με μεριδες μεγαλύτερες του κανονικού. Το service ειναι γρηγορο και ευγενικό. Ο παιδότοπος που εχει μεσα ειναι οτι καλυτερο για τα μικρά παιδάκια και οι τιμες παρα πολυ καλές.

Στο Μύθο θα απολαύσετε σουβλιστά κοµµάτια καλού κρέατος ή επιλογές στα κάρβουνα που συνοδεύονται από χειροποίητους µεζέδες, όπως οι κολοκυθοκεφτέδες και τα τυροπιτάκια που θυµίζουν πιροσκί!

Μη χάσετε με τίποτα την ιδιαίτερη χωριάτικη σαλάτα με τα ολόκληρα φύλλα κάπαρης και τη χορταστική βραστή µε τα λαχανικά εποχής να χρωµατίζουν το πιάτο! Αυτές είναι οι εγγυήσεις για να περάσετε καλά!

Αν ψάχνετε μια καλή παραδοσιακή ταβέρνα

Μύθος 50o χλμ. Αθηνών-Σουνίου

Δεν χρειάζεται να σπάτε το κεφάλι σας για το πού βρίσκεται το καλό φαγητό, αν βρεθείτε στα µέρη της Αναβύσσου. Το όνοµά του είναι Μύθος και θα σας θυµίσει τις οικογενειακές εξορµήσεις της παιδικής σας ηλικίας!

Δωρεάν WiFi για όλους

Ζητήστε κωδικό πρόσβασης σε οποιοδήποτε προσωπικό

Ο Μύθος θα σας

Ο χώρος είναι ιδανικός και για τις δεξιώσεις σας, γάµου ή βάπτισης ή κάποιο εταιρικό event ενώ το χειµώνα, «µυθικά» είναι τα live του.

“τραβήξει” αµέσως! .

Υπηρεσίες για γάμους, βαπτίσεις, παιδικά πάρτι & όλες τις εκδηλώσεις. υψηλή ποιότητα, πρωτότυπες αλλά και παραδοσιακές γεύσεις και εξυπηρέτηση που υπερέχει!

Renowned Chefs

Meet The Taste Experts

Sed pretium, ligula sollicitudin laoreet viverra, tortor libero sodales leo, eget blandit nunc tortor eu nibh. Nullam mollis. Ut justo. Suspendisse potenti.

Careers

Be a Part of Our Restaurant

Morbi purus libero, faucibus adipi, commodo quis, gravida id. Praesent elementum hendrerit tortor.

Arthur Lee

Founder / Head Chef

James Lee

Co-Founder / Chef